Zlata Žaba 2016

V soboto, 22.10 2016 smo se IV, PP in SKVO odpravili v Domžale, kjer je potekalo filmsko tekmovanje.

Zlata žaba je filmsko tekmovanje skavtov, katerega smo se udeležili tudi skavti  iz stega Železniki 1. Posneli smo film, ki se je navezoval na 11. skavtski zakon – skat je lep.  Snemanje je bilo zanimivo, saj smo postavili mini tabor s šotori, ognjiščem ter progo preživetja.  Med snemanjem smo se zabavali in spominjali svojih poletnih taborov. Film smo uspešno posneli, zmontirali in poslali.

Premiera vseh filmov, pa je potekala 22. 10. 2016 v KD Groblje.  Vsi smo se svečano oblekli in tako soustvarili svečanost dogodka. Na prireditev smo se odpravili s kombijem. Pred vhodom v dvorano smo bili preverjeni, da s seboj ne nosimo orožja ali bomb, potem smo prejeli vstopnico in oddali svoje plašče.

Dvorana je bila polna.  Ogledali smo si vseh 5 filmov, ki so med seboj tekmovali v treh kategorijah: naj film, naj montaža in naj scena.  Organizatorji pa se vse skupaj lepo začinili z vmesnim programom, ki je bil zelo humoren.

Žal naš film ni zmagal v nobeni kategoriji, a smo bili nanj vseeno zelo ponosni. Po uradnem delu je sledila še pogostitev s torto in klepet. Čestitali smo ostalim tekmovalcem ter se potem kombijem odpravili domov.

Objavljeno v Za starše, Steg, Objave sl

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.